04 mart. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / DSP Dambovita: 4028 de persoane au fost vaccinate impotriva noului coronavirus

DSP Dambovita: 4028 de persoane au fost vaccinate impotriva noului coronavirus

    În cadrul campaniei de vaccinare împotriva noului coronavirus, în intervalul 15-17 ianuarie 2021, D.S.P. Dâmboviţa a întreprins o serie de acţiuni de vaccinare a beneficiarilor şi a personalului din cele 34 de centre rezidenţiale pentru persoane vârstnice şi copii.

    Activitatea de imunizare s-a realizat cu ajutorul echipelor mobile de vaccinare constituite din: personalul medical al D.S.P. Dâmboviţa, personalul medical al centrelor de asistenţă medico-socială,  pesonalul medical al centrelor de vaccinare din oraşele Moreni, Găeşti, Pucioasa şi din cel al Direcţiilor de Asistenţă Socială din Primaria Târgovişte, Primaria Oraşului Pucioasa şi Primăria Oraşului Găeşti.

 Această acţiune a dus la vaccinarea a 849 de persoane, fără să fie raportate reacţii adverse post-vaccinale indezirabile.

  De la debutul campaniei, în judeţul Dâmboviţa , iar în săptămâna 18-24 ianuarie 2021, au fost programate pentru vaccinare un număr de 4362 de persoane eligibile.

 Reamintim populaţiei că modalităţile de programare pentru vaccinare ale categoriilor incluse în această etapă,  sunt:

  1) Persoanele cu vârsta de 65 de ani şi peste, precum şi persoanele adulte sub vârsta de  65 de ani cu afecţiuni cronice – prin intermediul medicului de familie, individual accesând site-ul https//programarevaccinare-covid.gov.ro, prin call-center la numărul 021 414 44 45, prin structurile de asistenţă socială de la nivelul unităţilor administrativ-teritoriale.

  2) Lucrătorii care desfaşoară activităţi în domenii cheie, esenţiale – prin intermediul angajatorului, on-line pe site-ul https//programarevaccinare-covid.gov.ro.

            Subliniem faptul ca vaccinarea este sigură, voluntară şi gratuită!

           DIRECTOR EXECUTIV, Dr. Sorin STOICA

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web