12 apr. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / De Ziua Jandarmeriei plantam 171 de stejari pentru Romania

De Ziua Jandarmeriei plantam 171 de stejari pentru Romania

 

În pragul zilei de 3 aprilie, când Jandarmeria Română va aniversa 171 de ani de existenţă, jandarmii dâmbovițeni au marcat într-un alt mod această sărbătoare.

În acest an, Jandarmeria a lansat Campania “171 de stejari pentru România”, inițiativă ce se va desfășura anual cu ocazia Zilei Armei.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, nu au mai fost organizate demonstrative, Porţi Deschise şi Cupa Presei la tir. A avut loc o activitate diferită și anume plantarea unui teren cu puieți de stejar. Acțiunea a fost organizată cu sprijinul Direcției Silvice Dâmbovița, instituție care ne-a asigurat cei 171 de puieţi, logistica și asistența tehnică.

Activitatea de împădurire s-a desfășurat pe un teren din fondul forestier de stat administrat de Direcția Silvică Dâmbovița prin Ocolul Silvic Bucșani, aflat în raza administrativă a UAT IL Caragiale, cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2.

Scopul campaniei este de a încuraja plantarea puieților, deoarece fiecare pom sădit aduce beneficii tuturor locuitorilor din comunitatea noastră.

Jandarmii dâmbovițeni au participat cu diferite ocazii şi la alte campanii de împădurire, organizate de Direcția Silvică Dâmbovița.

Tot cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române au fost organizate concursuri de tir individual, de tenis de masă şi şah, la care au participat jandarmi din structurile inspectoratului.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava vidanjare iasi
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web