26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Proiect ERASMUS+ la Scoala Gimnaziala „Pictor Nicolae Grigorescu”

Dambovita, Titu: Proiect ERASMUS+ la Scoala Gimnaziala „Pictor Nicolae Grigorescu”

Proiect ERASMUS+la Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” Titu, judetul Dambovita.

În perioada 14-18 noiembrie 2022, s-a desfășurat prima mobilitate din cadrul Proiectului Erasmus+ „Barometrul stării de bine în contextul digitalizării”, furnizorul cursului de formare DIGITAL CLASSROOM fiind Euromind Projects SL, Indevelop-Malaga, Spania.

Scopul cursului a fost dezvoltarea abilităților digitale și însușirea unor instrumente digitale pe care cadrele didactice să le utilizeze în procesul de predare-învățare–evaluare, în vederea creșterii motivației elevilor pentru învățare și implicarea acestora în diferite activități școlare și extrașcolare.

La curs au paricipat 3 cadre didactice din cadrul Școlii Gimnaziale „Pictor Nicolae Grigorescu”: Stan Georgeta Daniela, Mirescu Oana-Ancuța, Stanciu Daniela Ioana.

Cursul DIGITAL CLASSROOM a fost dinamic, o provocare pentru participanți, oferindu-le inspirație în găsirea și utilizarea soluțiilor digitale în sala de clasă, promovând astfel învățarea și starea de bine a elevilor, munca colaborativă și dezvoltarea creativității.

Pe parcursul cursului, cadrele didactice au aflat despre instrumente digitale noi și utile demersului didactic, fiind implicați în numeroase activități practice. Au învățat cum să creeze site-uri Web, Bloog-uri, cum să gestioneze o sală de clasă online, cum să creeze resurse educaționale atât pentru profesori cât și pentru elevi, totodată identificând avantajele proiectării conținutului învățării în mediul digital.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi