08 dec. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion – Producerea, consumul si stocarea energiei in activitatile digitale (Cehia)

Dambovita, Titu: Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion – Producerea, consumul si stocarea energiei in activitatile digitale (Cehia)

Proiect ERASMUS+   2020-1-FI01-KA229- 066566

SUSTAINABLE LIFESTYLE IN DIGITAL ENVIRONMENTS – SLIDE

După primul an de activități desfășurate  online, partenerii proiectului : Lysenpuiston Lukio, Rovaniemi, Finlanda – coordonator; Liceo Scientifico Statale Alessandro Voltă, Torino, Italia; Gymnazium Teplice, Teplice, Cehia; Mentaskolinn vid Hamrahlid, Reykjavik, Islanda și Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion, Titu, România au organizat prima mobilitate  fizică în Cehia, la Gymnazium Teplice.

Tema întâlnirii a fost “ Producerea, consumul și stocarea energiei în activitățile digitale” Mobilitatea a durat cinci zile, 08.11-12.11.2021, trei zile de activități și două zile de transport.

În prima zi de activități a fost vizitată școală gazdă, elevii au participat la activități  ice-bracking și au fost făcute prezentări ale tuturor școlilor partenere. Elevii au lucrat în echipe mixte- cel puțin câte un elev din fiecare școală partenera- la definitivarea subproiectelor : producția de energie, consumul de energie, stocarea energiei, consumul de energie în mediul digital, comportamentul consumatorilor de energie-considerații comparative pentru cele cinci țări partenere.

Prezentarea lor s-a făcut în cea de a doua zi de activități.

A fost organizată o vizită la centrală energetică de la Ledvice în după-amiază celei de a două zile și o vizită culturală de studiu la Praga în cea de a treia zi de activități. În amfiteatrul  Universității Charles a fost ținut un seminar pe tema energiei și a sustenabității ei.

Au fost discutate aspecte administrative ale desfășurării în continuare a proiectului: următoarele mobilități, datele și temele fiecăreia. Participanții la mobilitate au primit Europass Mobility și Certificatul de participare.

                                                                       Coordonator proiect, prof. Uleia Magdalena

 Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conţinutul informaţiei va fi folosit.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi