30 mai 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Lecturi Publice la Biblioteca Oraseneasca „Cartile sunt carausii civilizatiei”

Dambovita, Titu: Lecturi Publice la Biblioteca Oraseneasca „Cartile sunt carausii civilizatiei”

Lecturi Publice la Biblioteca Orășenească Titu, judetul Dambovita, „Cărțile sunt cărăușii civilizației”.

Fără cărți, istoria este mută, literatura nu are glas, știința paralizată, iar gândirea și meditația suspendate – Barbara Tuchman

Recent, Biblioteca Orășenească Titu, a fost gazda unei sesiuni de lecturi în cadrul Caravanei „Lecturi Publice”, organizată de Societatea Scriitorilor Târgovișteni, în vederea promovării creațiilor literare și a valorilor culturale locale, zonale și județene, ce a avut ca temă: De Dragobete – trăiește românește.

În prezența doamnei viceprimar Gabriela Chițu și a domnului administrator public Marius Sandu, activitatea a debutat cu o suită de dansuri populare a Ansamblului Folcloric „Trandafir Dâmbovițean” din cadrul Casei de Cultură Titu Târg, coordonat de domnul coregraf Adrian Grigore.

În cadrul evenimentului au fost prezenți scriitori și poeți din Târgoviște, București, Lungulețu, Potlogi și Titu, care au citit din propriile creații, aducând în fața auditoriului adevărate nestemate literare. Au vorbit cât de benefică este lectura în dezvoltarea personală și cât de mult ne ajută să ne lărgim perspectiva asupra lumii și nu numai, totodată ne hrănește spiritul și imaginația. Sesiunile de lectură au fost animate de momente muzicale susținute de: Anisia Coman, Mihnea Ștefan și Maya Gheorghe, ne-a spus bibliotecar – Grigorescu Nicoleta Liliana.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi