11 dec. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Lansare a proiectului national “Scoala de Bani din biblioteca”, coordonat de Fundatia Progress si BCR

Dambovita, Titu: Lansare a proiectului national “Scoala de Bani din biblioteca”, coordonat de Fundatia Progress si BCR

Recent, la Biblioteca Orășenescă Titu a găzduit evenimentul de lansare a proiectului național “Școala de Bani din bibliotecă”, coordonat de Fundația Progress și BCR. În cadrul acestui proiect inovator, 14 copii cu vârste cuprinse între 7 și 10 ani au participat la o activitate special dedicată lor.
Prin intermediul “Școlii de Bani din bibliotecă”, copiii au avut ocazia să învețe aspecte esențiale despre educația financiară într-un mod interactiv și captivant. Evenimentul a inclus sesiuni de învățare teoretică, jocuri educative și activități practice menite să îi familiarizeze pe cei mici cu conceptele financiare fundamentale.
Proiectul a fost pus în aplicare cu sprijinul Fundației Progress și BCR, care au recunoscut importanța dezvoltării abilităților financiare încă de la o vârstă fragedă.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi