30 mai 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Titu: Comandamentul de deszapezire a actionat pentru degajarea strazilor si aleilor pietonale din oras

Dambovita, Titu: Comandamentul de deszapezire a actionat pentru degajarea strazilor si aleilor pietonale din oras

   Comandamentul de deszăpezire al orașului Titu a acționat în perioada 27.01.2023 – 29.01.2023, folosind utilaje dotate cu lamă pentru degajarea străzilor și aleilor pietonale din oraș.
   Muncitorii din cadrul SC Salub Titu SRL și din cadrul Gospodăriei Locale au acționat pentru degajarea trotuarelor în zonele în care utilajele nu au putut efectua manevre din cauza mașinilor parcate sau zonele fiind prea înguste.
   Autoritățile locale fac apel la Asociațiile de locatari pentru a le sprijini în curățarea intrărilor în blocuri ,la locuitorii din cartierele orașului pentru a curăța zapada din proximitatea locuințelor dar și la administratorii spațiilor comerciale pentru a acționa în scopul degajării zonelor de acces și a parcărilor, acolo unde este cazul .
   Totodată rugăm cetățenii orașului să parcheze autovehiculele doar în locuri special amenajate și să depoziteze zăpada doar pe spațiile verzi, nu pe partea carosabilă.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi