23 mart. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita, Targoviste: Gradinita noua in cartierul Sagricom

Dambovita, Targoviste: Gradinita noua in cartierul Sagricom

Grădiniță complet nouă în cartierul Sagricom, utilată și dotată, și încă un obiectiv de investiții cu finanțare europeană finalizat!

 Proiectul, realizat în baza parteneriatului dintre Primăria Târgoviște și Ministerul Educației Naționale, a presupus construcția unui imobil P+E, care va găzdui 3 grupe de copii, imobil cu o suprafață desfașurată de 720 mp.
 Sursa de finanțare este reprezentată de Programul Operațional Regional Axa Prioritara 10, “Îmbunătățirea Infrastructurii Educaționale”.
 Noua locație va funcționa în structura Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA” și au fost demarate procedurile de acreditare!
 Investițiile nu se opresc aici. În imediata vecinătate a grădiniței, va fi construită și o creșă!
 Mulțumiri domnului Corneliu Ștefan, președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, atât pentru prezența la conferința de presă de finalizare a lucrărilor, cât și pentru sprijinul constant acordat comunității târgoviștene!
Totodată, țin să le mulțumesc pentru prezență doamnelor Nicolăescu Ileana, inspector școlar general și Angela Morlovea, director al Grădiniței cu program prelungit „ALEXANDRINA SIMIONESCU GHICA”, beneficiarul acestei investiții!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi