26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Precizari legate de Chindia Targoviste

Dambovita: Precizari legate de Chindia Targoviste

Câteva precizări legate de Chindia Târgoviște, ne-a spus primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan. în condițiile unor informații apărute în spațiul public în ultimele zile!
 Prima remarcă: am început să deranjăm, din candidată sigură la retrogradare, Chindia a devenit revelația campionatului și a luat 17 puncte în ultimele 7 meciuri!
Această echipă a plătit numai anul acesta peste 4.000.000 lei contribuții către stat. Mă întreb, câte echipe din România dovedesc atât de multă seriozitate?
Apoi, hai să fim uniți, nu ne vrea nimeni “pe val”, din motive ușor de înțeles (drepturile TV, expunerea națională). Atmosfera proastă la echipă nu ține loc nici de stadion, nici de buget, în schimb este exact ceea ce își doresc unii, care s-ar fi bucurat nespus dacă echipa ar fi retrogradat!
Stadionul va fi gata în decembrie, cu o contribuție de aproximativ 15.000.000 euro a Primăriei Târgoviște, bani investiți în 3 ani, ceea ce înseamnă mai mulți bani investiți în stadion decât în ultimii 60 de ani, LA UN LOC!
Primăria Târgoviște și Consiliul Județean Dâmbovița, plus drepturile TV, asigură peste 90% din bugetul clubului, iar actuala situație va fi rezolvată săptămâna viitoare, în paralel cu o analiză foarte serioasă a execuției bugetare a clubului, în condițiile în care obligațiile financiare ale asociaților sunt onorate.
Între timp, la stadionul “Eugen Popescu”, unde se lucrează și astăzi, s-a finalizat hidroizolarea, s-a montat 80% din structura acoperișului, adică toate cele 23 de grinzi principale, s-a turnat betonul pe 2/3 din pista de tartan, au fost aduse toate scaunele, inclusiv cele pentru băncile de rezervă, iar săptămâna viitoare începem montajul membranei speciale, ultima componentă a acoperișului.
În încheiere, vă asigur că atât eu, cât și Corneliu Ștefan, vom fi alături de Chindia Târgoviște și alături de suporteri și sunt convins că de luna viitoare, de pe stadionul târgoviștean, greu va pleca cineva cu puncte!
Hai, Chindia!!!

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi