13 iul. 2024
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Masuri de ordine publica la meciul AFC Chindia Targoviste – FC Metaloglobus Bucuresti

Dambovita: Masuri de ordine publica la meciul AFC Chindia Targoviste – FC Metaloglobus Bucuresti

Sâmbătă, 24 februarie 2024, începând cu ora 11:30, pe stadionul „Eugen Popescu” din Municipiul Târgoviște, se va disputa partida de fotbal din cadrul Campionatului Național de Fotbal, Liga a 2-a, dintre echipele AFC Chindia Târgoviște şi FC Metaloglobus București.

Pentru desfășurarea în condiții de siguranță și fair-play a spectacolului sportiv, Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița și  celelalte instituții cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, vor lua măsuri pentru desfășurarea partidei de fotbal în condiții optime și vor asigura siguranța participanților la acest eveniment.

Spectatorii vor avea acces pe stadion începând cu ora 09:30, pe baza biletelor puse la dispoziție de către clubul organizator, AFC Chindia Târgoviște, care a comunicat că va deschide tot stadionul pentru spectatori.

Accesul în stadion, urmărirea măsurilor de securitate, îndrumarea și supravegherea persoanelor, în interiorul arenei sportive, potrivit legii, se realizează de către agenții societății de pază și protecție, contractată de organizator.

În conformitate cu prevederile Legii nr. 4 din 2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și a jocurilor sportive, partida de fotbal a fost declarată cu grad mediu de risc, fapt pentru care informăm participanții la eveniment să aibă în vedere că pot fi supuși unor controale corporale, în scopul împiedicării introducerii în stadion a materialelor sau obiectelor ce pot pune în pericol siguranța spectatorilor.

Conform prevederilor legale incidente, spectatorilor aflați în stare vădită de beție sau care comit fapte de dezordine înainte sau în timpul desfășurării jocului sportiv li se poate interzice accesul în incinta arenei sportive, putând fi și sancționați contravențional.

Se interzice introducerea în stadion a băuturilor alcoolice, materialelor pirotehnice interzise de lege ori a altor obiecte ce pot pune în pericol securitatea participanților la această competiție sportivă.

De asemenea, fumatul în tribune este interzis, fiind permis numai în locurile special amenajate.

 Pentru buna desfășurare a evenimentului sportiv, recomandăm spectatorilor:

– să vină din timp la stadion, începând cu ora deschiderii porților, pentru a evita aglomerările la punctele de acces;

– să manifeste răbdare pe timpul verificărilor de securitate și acces, la intrarea în arena sportivă, precum și după terminarea partidei, la ieșirea din stadion;

– în arena sportivă să ocupe exclusiv locurile corespunzătoare înscrise pe documentele de acces;

– părinții să supravegheze cu atenție sporită copiii;

– să respecte indicațiile agenților de securitate ai societății de pază și protecție contractată de organizator.

Jandarmeria dâmbovițeană recomandă tuturor spectatorilor să nu se implice în incidente, să dea dovadă de spirit de fair-play și să se delimiteze se de orice formă de violenţă verbală sau fizică, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

Partners

telefon contact Antena 3 telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank Vremea Satu Mare Best Hospitals in Chicago
Web design by Dianys & Aplicatie CRM telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi