27 ian. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion: Tema mobilitatii a fost “Inteligenta emotionala si bullying-ul in scoala” – Lituania

Dambovita: Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion: Tema mobilitatii a fost “Inteligenta emotionala si bullying-ul in scoala” – Lituania

 

Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion, Titu, judetul Dambovita.

Proiect ERASMUS+   WHO WE ARE – WWA 2020-1-TR01-KA229- 093260

Cea de a patra mobilitate a proiectului a avut loc în perioada 23.10.2022 – 29.10.2022 în Lituania, Raudondvaris la Raudondvario Gimnajza – liceu teoretic. Au fost prezente echipe care au reprezentat toți partenerii proiectului : Nevzat Karalp Anadolu Lisesi din Turcia, coordonator, Zespol Szkol Budowlanych i Ogolnoksztalcacych im. Jozefa Dechnika din Polonia, IES Balmaseda BHI din Spania,  Liceo Statale „Carlo Urbani”  din Italia și Liceul Teoretic Iancu C. Vissarion din România.

Tema mobilității a fost “Inteligența emoțională și bullying-ul în școală”.

Activitățile s-au desfășurat pe durata a cinci zile. Ceremonia de deschidere a debutat cu dansuri tradiționale din Lituania și cu cuvântul de întâmpinare al doamnei director. Au urmat jocuri de cunoaștere și workshop-uri despre inteligența emoțională, ateliere de confecționat postere, ecusoane și brățări de chihlimbar.

Am participat la excursii tematice și vizite culturale la Vilnius, Trakai, Druskininkai, Gruto-park, Kaunas – muzeul M.K. Ciurlionis.

Elevii au învățat că stăpânirea de sine, automotivarea și empatia sunt calități pe care fiecare dintre noi le poate cultiva și îmbunătăți, în folosul propriu și al celor din jur.

Participanții au primit diplome de participare și documentul Europass Mobility.

Coordonator proiect, prof. Uleia Magdalena

 Material realizat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene. Conţinutul prezentului material reprezintă responsabilitatea exclusivă a autorilor, iar Agenţia Naţională şi Comisia Europeană nu sunt responsabile pentru modul în care conţinutul informaţiei va fi folosit.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi