19 oct. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Let’s Do It,Titu! Impreuna pentru un oras mai curat!

Dambovita: Let’s Do It,Titu! Impreuna pentru un oras mai curat!

Let’s Do It, România! Împreună pentru o țară mai curată!
Let’s Do It,Titu! Împreună pentru un oraș mai curat!

“Lets Do It, Romania!“ este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Din 2010 și până în prezent, “Lets Do It, Romania!“ a implicat peste 1.800.000 de voluntari în acțiuni de curățenie națională și peste 50 000 de elevi și părinți în proiecte de educație ecologică.

Cu această ocazie, orașul Titu, se aliniază orașelor din România și din întreaga lume, la marea acțiune de ecologizare, Let`s Do It, World!

Astfel, astăzi 17 septembrie 2021, Primăria Orașului Titu, Biblioteca Orășenească Titu, Compartimentul Cultură – Sport, în parteneriat cu: Școala Gimnazială „Pictor Nicolae Grigorescu” , Școala Gimnazială Nr.2 Titu Târg, Liceul Tehnologic „Goga Ionescu” și Liceul Teoretic„ Iancu C.Vissarion”, au organizat evenimentul „ Împreună pentru un oraș mai curat!”.
Scopul activității noastre, este acela de a spori gradul de conștientizare a copiilor și tinerilor elevi de liceu, asupra problemelor de mediu din zona Titu; iar ca obiective: creșterea gradului de conștientizare cu privire la schimbările climatice, energie, transport și managementul deșeurilor; creșterea gradului de implicare în activități concrete de protecția mediului.

Acțiunea de ecologizarea s- a desfășurat în zona Fusea – Hagioaica, unde au fost strânși peste 50 de saci de deșeuri.

La activitate au participat peste 50 de copii și tineri, însoțiți de cadre didactice și părinți, locuitori ai orașului, care au dat o mână de ajutor, îndemnând la menținerea curățeniei pe toți locuitorii comunității, cât și pe cei care tranzitează în oraș.

Alături de noi, a fost prezentă doamna viceprimar Gabriela Chițu, care ne-a asigurat că va sprijini în continuare, activitățile de ecologizare ce se vor desfășura la nivel de comunitate. „Un oraș curat, înseamnă sănătate!”

Mulțumim pe această cale, tuturor participanților !

Bibliotecar Responsabil, Grigorescu Nicoleta Liliana

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi