15 mai 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Deputat Corneliu Stefan, candidat la presedintia Consiliului Judetean “Politica se poate face si altfel!”

Dambovita: Deputat Corneliu Stefan, candidat la presedintia Consiliului Judetean “Politica se poate face si altfel!”

 

M-am înscris în cursa pentru președinția Consiliului Judeţean Dâmboviţa cu un singur gând: politica se poate face și altfel! Oamenii nu mai au timp și nu mai au răbdare! Vor răspunsuri concrete, vor proiecte realizabile!

De aceea, vin în fața dumneavoastră cu 10 direcţii de dezvoltare pe care, alături de echipa mea de la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, le voi implementa pentru a fi mândri că trăim în acest judeţ plin de istorie!

Sunt 10 direcții de dezvoltare a județului Dâmboviţa, de la educație, sănătate, cultură și turism până la investiții de infrastructură mare, atragerea de noi investitori, tehnologia informației și protejarea mediului:

INFRASTRUCTURĂ, SĂNĂTATE, ADMINISTRAȚIE, MEDIUL DE AFACERI, AGRICULTURĂ, ÎNVĂȚĂMÂNT, PROTECȚIA MEDIULUI, CULTURĂ ȘI TURISM, TINERET ȘI SPORT.

Avem nevoie de școli și grădinițe moderne, trebuie să ridicăm mai multe dispensare medicale, iar investitorilor să le asigurăm drumuri bune și forță de muncă bine pregătită!

De asemenea, zona montană a Dâmboviței trebuie dezvoltată, iar parcurile industriale așteaptă să fie folosite!

Agricultorii și legumicultorii dâmbovițeni au nevoie de tot sprijinul Consiliului Judeţean, iar un mediu curat asigură un viitor sănătos copiilor noștri.

Au fost făcuţi paşi înainte, în ultimii 4 ani, iar eu mă voi asigura că vom păstra judeţul pe drumul cel bun, drumul unei dezvoltări sănătoase.

Vă mulțumesc pentru susținere și vă asigur că mă veți găsi întodeauna unde îmi este locul: lângă dumneavoastră!

Deputat Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița și

candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web