04 mart. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Container special pentru pacientii suspecti de COVID-19, in dotarea Spitalului Municipal Moreni

Dambovita: Container special pentru pacientii suspecti de COVID-19, in dotarea Spitalului Municipal Moreni

  Recent, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Dâmbovița, un nou container special a intrat în dotarea Spitalului Municipal Moreni pentru triajul epidemiologic al pacienților suspecți de COVID-19.

   Investiția, în valoare de aproximativ 335.000 lei, va veni în sprijinul personalului medical și va spori gradul de confort al pacienților, cu atât mai mult cu cât ne aflăm în perioada sezonului rece. Construcțiile modulare, cu o suprafață de 160 mp, sunt prevăzute cu instalație de încălzire, aer condiționat, grup sanitar și sunt dotate cu aparatură și mobilier, necesare realizării în bune condiții a actului medical.

  Președintele Consiliului Județean Dâmbovița (CJD), Corneliu Ștefan, însoțit de vicepreședinții Luciana Cristea și Antonel Jîjîie, și de primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu, a efectuat o vizită la sediul unității medicale, pentru a analiza modul în care a fost organizat circuitul pacienților și al suspecților de Covid-19. Președintele CJD, Corneliu Ștefan, a precizat că noile dotări vor fi de mare ajutor pentru personalul medical și vor asigura într-o mai bună măsură respectarea normelor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.

   De asemenea, președintele Corneliu Ștefan a transmis că domeniul sanitar este unul prioritar pentru administrația județeană și, în continuare, va întreprinde toate demersurile necesare pentru a oferi dâmbovițenilor un act medical de calitate.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web