24 iun. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: Sunt momente in viata unui popor care dau sens acelui neam si-l fac etern

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: Sunt momente in viata unui popor care dau sens acelui neam si-l fac etern

Sunt momente în viața unui popor care dau sens acelui neam și-l fac etern. Sunt momente în viața unei lumi care dau sens istoriei acelei lumi și o fac mai bună, mai vrednică, mai demnă.
9 Mai înseamnă acest lucru pentru România, pentru Europa, pentru lumea întreagă. Semnificațiile sale profunde și variate (proclamarea independenței statale a României față de Imperiul Otoman, în 1877; Înfrângerea Germaniei lui Hitler de către puterile antifasciste în 1945 și, în fine, Ziua Europei, o Europă în care România este parte esențială) sunt rădăcinile a ceea ce noi sărbătorim astăzi.
Sunt mândru că facem parte din această intersecție de istorie fără precedent și sunt mândru, ca român, pentru destinul pe care acest popor și l-a croit, cu sacrificii pe care nimeni nu le poate măsura.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web