01 dec. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Candidatul PMP Iulian Vladu propune un pachet de masuri pentru revitalizarea micilor antreprenori, grav afectati de pandemie

Dambovita: Candidatul PMP Iulian Vladu propune un pachet de masuri pentru revitalizarea micilor antreprenori, grav afectati de pandemie

Iulian Vladu, candidat PMP Dâmbovița pentru un mandat de deputat, propune o serie de măsuri care să sprijine antreprenorii români.

Pandemia lovește puternic în micii întreprinzători și în firmele cu capital românesc. În cele mai grele momente, oamenii sunt abandonați de guvernanții incapabili să găsească soluții de revitalizare a firmelor din sectoarele producției locale, comerțului și serviciilor.

”Acești oameni își riscă sănătatea și chiar viața pentru a-și menține afacerile pe linia de plutire. Eforturile lor sunt foarte mari, iar Guvernul este total absent. În calitate de parlamentar, voi propune scăderea impozitelor pe clădiri,  sprijin pentru plata chiriilor, precum și reducerea taxelor și impozitelor pentru forța de muncă, pe toată perioada stării de alertă. Totodată, am gândit un pachet de măsuri de creditare, care să permită relansarea acestor firme în cel mai scurt timp.  Îngropând sectorul micilor producători, al comercianților și al celor din servicii, ne vom trezi într-o dramă socială fără precedent, cu pierderea a sute de mii de locuri de muncă”, a subliniat  Iulian Vladu.

 Departamentul de Comunicare al PMP Dâmbovița

-Comandat  de Partidul Miscarea Populara-Organizatia Dambovita

– Executat de  PFA Mocanu  Florenț

– CUI mandatar financiar JUDETEAN 11200012

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web