12 aug. 2022
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: 38 de jandarmi au fost inaintati in gradul urmator, la termen

Dambovita: 38 de jandarmi au fost inaintati in gradul urmator, la termen

Recent, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Mircea cel Bătrân” Dâmboviţa a avut loc festivitatea de înaintare în gradul militar următor, la termen, conform prevederilor Statutului cadrelor militare a unui număr de 38 de jandarmi care au obţinut rezultate deosebite în activitatea profesională, remarcându-se prin cultură, personalitate, spirit de organizare şi iniţiativă.

Astfel, 3 ofiţeri şi 35 de subofiţeri au primit o tresă în plus pe epoleţi, fiind felicitaţi în cadru festiv de către prim-adjunctul inspectorului şef, colonel Matei Mihai, care le-a înmânat noile grade, le-a transmis felicitări, cele mai frumoase gânduri și îndemnul de a sluji în continuare, cu devotament, patria.

*  *  *

La finalul adunării festive prim-adjunctul inspectorului șef a acordat diplome, pentru încheierea mandatului de onoare în instituția “Oamenilor de arme”, la 6 cadre militare (un ofițer și 5 subofițeri), care vor  trece în rezervă cu drept de pensie.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi