26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste isi cere scuze public fata de pacientul care a fost consultat cu intarziere de medicul neurolog aflat de garda

Conducerea Spitalului Judetean de Urgenta Targoviste isi cere scuze public fata de pacientul care a fost consultat cu intarziere de medicul neurolog aflat de garda

Am aflat cu surprindere de un caz nedorit, care s-a petrecut în noaptea de 14 spre 15 septembrie a.c., în Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Târgoviște.

Un pacient în vârstă de 86 de ani, care acuza dureri de cap și amețeli,  a fost consultat cu intârziere, din păcate, de către medicul neurolog  aflat de gardă în acea noapte.

În urma nemulțumirilor familiei pacientului, am declanșat o anchetă internă și am analizat atent toate amănuntele acestui caz, urmând să dispunem măsurile legale.

Din verificările făcute am aflat că pacientul a fost investigat de către medicul urgentist din cadrul UPU, iar ulterior i s-a efectuat un examen de computer tomograf cerebral, în urma căruia s-a constatat că nu suferise un accident vascular cerebral.

Medicii urgentiști l-au evaluat, monitorizat și investigat amănunțit, pacientul fiind monitorizat continuu.

Medicul neurolog care asigura permanența în acea gardă și-a motivat lipsa din UPU din cauza unor cazuri aflate pe secție.

Considerăm însă că acesta ar fi trebuit să se îngrijească de ambele situații și să acorde atenție, investigațiile necesare și tratamentul adecvat fiecărui caz în parte.

Domnul doctor regretă întârzierea în acordarea consultației pacientului, motiv pentru care  își cere scuze public atât dumnealui cât și familiei sale.

În acest moment, pacientul este stabil, cu evoluție favorabilă și primește în continuare îngrijirile necesare, în Secția Neurologie.

Conducerea Spitalului Județean Târgoviște îi roagă pe toți medicii să facă eforturile necesare pentru a-i trata pe oamenii suferinzi atât cu medicamentele de care au nevoie, dar mai ales cu o vorbă bună și multă empatie.

De asemenea, ne dorim ca pacienții să știe că volumul de muncă pe Secția Neurologie este foarte mare, mai cu seamă că des, aici, ne vin pacienți și din județul Prahova, din cauză că la Spitalul Județean din Ploiești NU există medici de gardă pe Secția Neurologie.

Încă o dată, ne cerem scuze pentru problemele apărute, încercăm să fim mai buni cu fiecare zi și vă rugăm să facem eforturi comune pentru binele tuturor.

Cu respect,

dr.Claudiu Dumitrescu,

Managerul Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi