16 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Comunicat de presa – PSD Dambovita: Joia neagra pentru bunastarea romanilor

Comunicat de presa – PSD Dambovita: Joia neagra pentru bunastarea romanilor

România este aruncată, astăzi, de președintele Klaus Iohannis într-un haos fără precedent. România este lăsată fără program de guvernare și fără rectificare bugetară în prag de iarnă, ceea ce va avea efecte dezastruoase pentru economie. Astăzi, președintele țării destabilizează România în plan intern și extern dintr-un cinic calcul electoral.

Noi, Partidul Social Democrat, îi asigurăm pe toți românii că acest moment negru pentru țară va fi de scurtă durată. În mai puțin de un an, vom reuși să scăpăm definitiv, prin votul la prezidențiale, locale și parlamentare de promotorii sărăciei și concedierilor. Nu vom permite ca moțiunea austerității să distrugă economia și democrația românească.

Există posibilitatea reală ca PSD să poată reface majoritatea parlamentară foarte repede, lucru la care nu renunțăm pentru că orice zi cu un posibil Guvern Iohannis înseamnă riscul implementării planului de austeritate. Suntem siguri că  partidele care au strâns cu greu voturile pentru moțiunea de cenzură vor reîncepe de mâine criticile reciproce și discuțiile în contradictoriu, în lipsa unui program de guvernare pentru români.

Îndemnăm românii să studieze atent lista rușinii, lista celor care au spus azi: DA – vrem salarii și pensii tăiate, DA – vrem peste 400.000 de concediați din sistemul public, DA – vrem să pedepsim mediul de afaceri și să stopăm programele pentru tinerii antreprenori!

Și îi mai îndemnăm să se mobilizeze la votul pentru prezidențiale și să nu lase toată puterea în mâinile unui singur om care nu a făcut nimic pentru români timp de cinci ani.

Vă asigurăm că PSD va continua să lupte pentru fiecare român!

PSD Dâmbovița

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile