24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Titu: Reguli de circulatie pentru copiii cu varste intre 4 si 10 ani

Titu: Reguli de circulatie pentru copiii cu varste intre 4 si 10 ani

La Lidl din oraşul Titu are loc campania naţională Hai să ne jucăm şi să învăţăm împreună cele mai importante REGULI DE CIRCULAŢIE!

Vino alături de copilul tău sâmbătă, 28 septembrie 2019, de la ora 11:00, în parcările magazinelor Lidl, să îl învățăm cum să treacă strada în siguranță și care sunt cele mai importante reguli de circulație. Am pregătit un joc nou, super distractiv cu „Surprize sau Amenzi!”

Pentru al șaptelea an consecutiv, alături de Poliția Română contribuim la educația rutieră a copiilor, prin campania națională „Verde la educație pentru circulație”. Proiectul se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4 și 10 ani și constă într-un joc interactiv de educație rutieră, fiind organizat simultan în parcările magazinelor Lidl din întreaga țară. Ediția de anul acesta a campaniei are loc pe data de 28 septembrie, începând cu ora 11:00.

Obiectivul campaniei este de a forma un comportament rutier responsabil în rândul copiilor, prin învățarea și respectarea regulilor de circulație, pentru ca pe termen lung, numărul și gravitatea accidentelor rutiere în care sunt implicați și copii să fie reduse.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile