23 mart. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Baschet juvenil de clasa la Targoviste

Baschet juvenil de clasa la Targoviste

Prima editie a Campionatului National U12 de baschet 4×4, indoor, proiect competitional pilot FIBA Mini Basketball Convention, initiat din acest sezon de Federatia Romana de Baschet, a ajuns la ultima faza, meciurile Turneelor Finale desfasurandu-se incepand de vineri dimineata la Targoviste, in salile de sport ale ”CSS Prof. Ioan Valerian” si ”Scolii gimnaziale Matei Basarab”.

 In urma rezultatelor obtinute in prima faza a intrecerii nationale dedicate sportivilor de pana la 12 ani, s-au calificat la Turneele Finale de la Targoviste cele mai valoroase opt echipe din intreaga tara, atat la masculin, cat si la feminin, acestea urmand sa se confrunte vineri, sambata si duminica, pentru suprematia nationala.
 Succes tuturor, succes CSȘ Târgoviște, echipa noastră fiind calificată în proba masculină, cu șanse mari la medalii!, a precizat primarul municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi