26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / IPJ Dambovita: Activitate informativ-preventiva a politistilor de la Biroul Siguranta Scolara

IPJ Dambovita: Activitate informativ-preventiva a politistilor de la Biroul Siguranta Scolara

Pe parcursul zilei de ieri, 14 septembrie, polițiștii  de la Biroul Siguranță Școlară, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Județean de Poliție Transporturi Feroviare, au organizat o acțiune informativ-preventivă în trenurile de călători și în incinta Gării de Sud Târgoviște.

Având în vedere debutul anului școlar, elevii au fost informați de polițiști cu privire la măsurile de siguranță pe care trebuie să le adopte pe timpul deplasării către și de la școală, fiind sfătuiți să manifeste un comportament civilizat.

De asemenea, polițiștii au discutat cu adolescenții despre consumul de substanțe cu efect psihoactiv, precum și despre efectele negative ale acestora.

În atenția polițiștilor s-au aflat și părinții, aceștia primind recomandări în ceea ce privește necesitatea de a păstra permanent legătura cu cadrele didactice şi de a se interesa despre situația şcolară a copiilor.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi