26 sept. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Corneliu Stefan: Sedinta de lucru, ieri, cu membrii biroului de conducere al organizatiei municipale PSD Moreni!

Corneliu Stefan: Sedinta de lucru, ieri, cu membrii biroului de conducere al organizatiei municipale PSD Moreni!

“Am discutat despre investițiile propuse oamenilor din Moreni de PSD DÂMBOVIȚA.prin programul său local și județean, stadiul acestora, dar și proiectele de viitor ce urmează a fi implementate de ECHIPA de aici. Ne-am asigurat că obiectivele noastre sunt aliniate cu nevoile și dorințele locuitorilor din Moreni, dar și că proiectele pe care le-am propus morenarilor vor fi duse la bun sfârșit. Pe de altă parte, anul 2024 va fi marcat de 4 rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale. De munca echipei de aici și de modul în care tratează nevoile municipiului Moreni depind rezultatele anului viitor. Însă, având în vedere forța PSD MORENI, rezultatele vor fi mai mult decât bune. Promisiunile făcute vor fi onorate!”-  a anunțat   președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi