30 mai 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / Corneliu Stefan, presedinte al CJ Dambovita: „Astazi, am sarbatorit Inaltarea Domnului si Ziua Eroilor!”

Corneliu Stefan, presedinte al CJ Dambovita: „Astazi, am sarbatorit Inaltarea Domnului si Ziua Eroilor!”

 

În urma unui erou nu rămâne doar o pagină de istorie, ci și puterea exemplului acestuia – model de demnitate, vitejie și atașament față de țară. „Astăzi, am sărbătorit Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor! Ceremonia săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon la Catedrala din Târgoviște a strâns enoriașii veniți pentru a asista la slujbă, dar și pentru a aduce un omagiu eroilor români căzuți de-a lungul istoriei noastre. De asemenea, în prima parte a zilei, am avut privilegiul de a depune o coroană de flori și la monumentul Cimitirului de Onoare Românesc de la Teiș. Le datorăm ostașilor noștri existența noastră ca neam. Să le cinstim memoria şi, mai ales, să nu uităm că ei au pus destinul țării mai presus de propriile vieți. Hristos S-a Înălțat! Cinste și onoare eroilor neamului!”, a ținut sa transmită Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean (CJ) Dâmbovița.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi