19 oct. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Primarul Targovistei, Cristian Stan – vizita in teren pe santierul care vizeaza construirea viitoarei autogari principale a municipiului

Primarul Targovistei, Cristian Stan – vizita in teren pe santierul care vizeaza construirea viitoarei autogari principale a municipiului

Primarul Târgoviştei, Cristian Stan,  a  făcut o vizită în teren pe șantierul care vizează construirea viitoarei autogări principale a municipiului Târgoviște, situată pe strada Calea Ialomiței, obiectiv realizat în cadrul investiției de modernizare a transportului public în comun din orașul  Târgoviște.
Noua autobază va avea dimensiuni impresionante, respectiv o suprafață de aproximativ 17.000 mp., suprafața construită desfășurată fiind de 3.574 mp., incluzând și o hală de garare pentru 40 de autobuze.
 Intervențiile fac parte dintr-un proiect mai amplu în cadrul căruia, în linii mari, vor fi reabilitate străzi in lungime de 5,4 km (bulevardele Mircea cel Bătrân si Regele Carol, străzile Lt. Stancu Ion, Gării, precum și pasajul peste calea ferată pe DN 72, lângă Pavcom), vor fi modernizate stațiile de călători, vor fi construite 3 stații de capăt de traseu, un depou pe strada Calea Ialomiței și vor fi implementate sisteme integrate de management al transportului public.
Toate stațiile vor fi monitorizate video, vor avea sisteme de informare pe bază de panouri în tehnologie LED, va fi implementat în plus și un sistem de management flotă, cu aplicații multiple.
 Cele 3 stații de capăt de traseu vor fi prevăzute cu sală de așteptare, info point, grupuri sanitare, inclusiv pentru persoane cu dizabilități, o cameră mama și copilul, sistem de ticketing, cel puțin 30 de locuri de parcare, inclusiv pentru taxi si persoane cu dizabilități.
Valoarea contractului de execuție este de 42.562.374,36 lei, fără TVA, iar finanțarea este asigurată din fonduri europene”. a precizat primarul municipiului Târgovişte, Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi