21 sept. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: “Nu voi permite ca tot ceea ce am construit impreuna sa devina bataia de joc a unor iresponsabili”

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste: “Nu voi permite ca tot ceea ce am construit impreuna sa devina bataia de joc a unor iresponsabili”

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște:
 Nu pot, efectiv, să înțeleg resortul care determină pe cineva să facă așa ceva. Pur și simplu, mintea mea respinge ideea că un individ care respiră același aer cu noi, care merge pe aceleași străzi și în aceleași parcuri, care trăiește în aceeași comunitate …. se comportă ca un golan, fără ca nimeni să-i fi greșit cu nimic.
Suntem plini de sloganuri (unii dintre noi), „vrem o țară ca afară”, etc etc etc. Dar când vine vorba de atitudine…e ce vedeți în poze.
Sunt foarte mâhnit și nu vreau să las lucrurile astea să treacă nepedepsite.
 În ultimele 2 zile au fost aplicate aproximativ 30 de sancțiuni contravenționale, cele mai multe vizând tulburarea ordinii și liniștii publice, depozitarea neautorizată a deșeurilor, dar și circulația atelajelor sau regimul câinilor cu stăpân.
Nu voi permite ca tot ceea ce am construit împreuna sa devină bătaia de joc a unor iresponsabili.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi