21 sept. 2021
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Politistii din judet au continuat actiunile pentru prevenirea si descurajarea oricaror evenimente care ar fi putut afecta siguranta cetatenilor

Dambovita: Politistii din judet au continuat actiunile pentru prevenirea si descurajarea oricaror evenimente care ar fi putut afecta siguranta cetatenilor

În perioada 11-12 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost prezenți la datorie și au continuat acțiunile organizate împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice, pentru descurajarea faptelor antisociale, limitarea infectării cu virusul Sars-CoV-2 și creșterea gradului de siguranță în trafic.

Astfel, în această perioadă, au fost organizate 29 de acțiuni punctuale pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, iar polițiștii au acționat în zonele unde se pot forma aglomerări de persoane și au efectuat verificări la 89 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și în 337 de mijloace de transport persoane.

Pentru abaterile de la normele contravenţionale, polițiștii, în cele două zile, au aplicat în total 724 de sancţiuni contravenționale.

Totodată, poliţiştii au retras 6 certificate de înmatriculare şi au reţinut 45 de permise de conducere.

În continuare forțele de ordine continuă acțiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, aflându-se la datorie pe raza întregului județ.

Acţiune a poliţiştilor de la ordine publică pe linia verificării modului de asigurare cu pază a societăţilor comerciale

În noaptea de 11 spre 12 septembrie a.c., în intervalul orar 22.00 – 04.00, poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște și cei de la Secția nr. 1 Poliție Rurală Târgoviște, au efectuat verificări cu privire la modul de asigurare a dispozitivului de pază la societățile comerciale, precum și pentru sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie, în municipiul Târgoviște, dar și în localitățile Aninoasa, Ulmi și Răzvad.

Astfel, polițiștii au verificat 10 obiective asigurate cu pază umană şi au controlat 10 agenţi de securitate.

În urma neregulilor descoperite, poliţiştii au aplicat 5 sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Acțiune a polițiștilor din Mătăsaru

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

În cadrul acțiunii, au fost controlate 118 autovehicule și legitimate 131 de persoane, iar pentru neregulile descoperite, polițiștii au aplicat 97 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.700 de lei.

Din totalul amenzilor, 94 au fost pentru nerespectarea regulilor de circulație, conform O.U.G. 195/2002.

Bunuri uitate într-un grup sanitar, restituite unei femei de către polițiști

La data de 11 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 au fost sesizați de o femeie  de 28 de ani, cu privire la faptul că și-a uitat o geantă într-un grup sanitar dintr-o stație de carburant.

Polițiștii s-au deplasat în locul indicat de femeie, unde au identificat bunurile uitate, respectiv o geantă care conținea peste 5.000 de lei și bijuterii.

Bunurile au fost predate persoanei vătămate.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

pressione alta cosa fare beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi