01 dec. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / PMP Dambovita: “PSD si PNL incearca sa saboteze campania PMP prin metode incalificabile”

PMP Dambovita: “PSD si PNL incearca sa saboteze campania PMP prin metode incalificabile”

PMP Dâmbovița este asaltat, în Biroul Electoral Județean, de reclamații venite din partea PSD și PNL. Cele două mari partide, unite prin metodele incalificabile pe care le practică în teritoriu, reclamă sloganurile electorale ale Partidului Mișcarea Populară. Sunt  rușinate, probabil, de propriile liste de candidați, unde – pe locurile eligibile – se află  persoane aduse din alte județe, impuse de la centru, dar și speriate că Partidul Mișcarea Populară le strică jocurile politice negociate netransparent.

PSD și PNL sabotează campania PMP Dâmbovița, o campanie curată, axată pe prioritățile județului și ale românilor. Liderii social-democrați și liberali știu foarte bine că persoanele pe care le-au propus pentru funcțiile de deputat și senator își vor lua mandatele și – așa cum ne arată întreaga experiență politică din ultimii 30 de ani – nu se vor mai interesa de soarta dâmbovițenilor. De aceea, încearcă – prin cele mai josnice modalități – să determine PMP Dâmbovița să renunțe la campania realizată în favoarea proiectelor mari, de interes județean.

Îi informăm pe politicienii PSD și PNL, aliați împotriva PMP Dâmbovița, că nu ne vom lăsa intimidați de reclamațiile pe care le depun împotriva noastră aproape zilnic și că vom continua să facem cunocut cetățenilor programul nostru realist și sustenabil. De asemenea, le aducem la cunoștință că ne vom bate pentru drepturile cetățenilor de a trăi într-un județ și într-o țară în care clasa politică se pune în slujba oamenilor, prin măsuri și proiecte de care societatea are cu adevărat nevoie.

Departamentul de Comunicare

al PMP Dâmbovița

– Comandat  de Partidul Miscarea Populara-Organizatia Dambovita

– Executat de  PFA Mocanu  Florenț

– CUI mandatar financiar JUDETEAN 11200012

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava montaj tapet
avocat ploiesti creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site web