06 aug. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / PSD Dambovita: „ZEUS nu are nicio legătura cu vreun membru al PSD Dambovita, asa cum sustin membrii PNL ca s-ar fi sugerat in comunicatul de presa al organizatiei social-democrate dambovitene”

PSD Dambovita: „ZEUS nu are nicio legătura cu vreun membru al PSD Dambovita, asa cum sustin membrii PNL ca s-ar fi sugerat in comunicatul de presa al organizatiei social-democrate dambovitene”

Din cauza analfabetismului politic funcţional de care dau dovadă membrii PNL Dâmboviţa, am considerat că este necesar un răspuns care să lămurească întreaga situaţie generată de slaba înţelegere a acestora.

ZEUS nu are nicio legătură cu vreun membru al PSD Dâmboviţa, aşa cum susţin membrii PNL că s-ar fi sugerat în comunicatul de presă al organizaţiei social-democrate dâmboviţene. Martore sunt înregistrările din conferinţa de presă.

Înţelegem nevoia liberalilor dâmboviţeni de a îndepărta atenţia publică de la inactivitatea acestora din 2016 şi până acum.

Este demonstrat faptul că, în 4 ani de activitate în Consiliul Judeţean Dâmboviţa, NU au avut O iniţiativă, UN proiect, O idee care să fie transpusă în ceva benefic pentru judeţ.

Acum, după 4 ani de concediu prin Consiliul Judeţean, ies şi prezintă proiecte şi idei fără ca măcar acestea să fie rezultatul muncii lor. Sunt linii trasate de Guvernul VID, care nu au vreo legătură cu judeţul Dâmboviţa.

Sunt oferte electorale în care, datorită încrederii de care se bucură echipa PNL Dâmboviţa în faţa liderilor liberali de la Bucureşti, au avut voie să înlocuiască doar liniile punctate din document cu numele unor localităţi!

Cât despre restul… Restul rămâne cum am stabilit!

Purtător de cuvânt PSD Dâmboviţa,

Costin Cozma

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web