21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Continua proiectul de modernizare a strazii Mihai Bravu din municipiul Targoviste!

Dambovita: Continua proiectul de modernizare a strazii Mihai Bravu din municipiul Targoviste!

Continua proiectul de modernizare a strazii Mihai Bravu din municipiul Targoviste, in aceste zile derulandu-se lucrarile de asfaltare a trotuarelor,  in paralel cu cele de frezare si de pregatire a partii carosabile pentru asternerea celor 2 straturi de asfalt.

„Reabilitarea vizeaza calea de rulare, trotuarele, dar si reteaua de preluare a apelor pluviale.

Astfel, vor continua lucrarile de frezare a imbracamintii asfaltice deteriorate, urmand ca sambata sa se toarne primul strat de asfalt.

In aceste conditii, este utila evitarea zonei mentionate si folosirea rutelor alternative, constituite de bulevardul Eroilor si podul de la Teis (pentru iesirea/intrarea spre/dinspre comuna Aninoasa) sau de strada Gimnaziului si podul de la Valea Voievozilor (pentru iesirea/intrarea spre/dinspre comuna Razvad).

 Una dintre cele mai circulate artere rutiere din oras va fi reabilitata integral, in cadrul unui program de intretinere a strazilor finantat din surse bugetare locale”,  a precizat Cristian Stan, primarul Targovistei.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile