01 iun. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Rovana Plumb, candidat la alegerile europarlamentare si presedinte PSD Dambovita, a vizitat judetul Arges

Rovana Plumb, candidat la alegerile europarlamentare si presedinte PSD Dambovita, a vizitat judetul Arges

Recent, doamna   Rovana Plumb,  candidat la alegerile europarlamentare și   președinte  PSD Dâmbovița, a vizitat mai multe localități din județul Argeș.

„Am vorbit cu mulți oameni și mă bucur că peste tot am întâlnit români frumoși, români adevărați, care își doresc ca România să fie o țară puternică în Europa.

M-am bucurat, de asemenea, să văd la fața locului efecte concrete ale Programului Național de Dezvoltare Locală, inițiat de președintele PSD Liviu Dragnea. PNDL este un program care dă cu adevărat rezultate în infrastructură, apă, canalizare, școli, spitale.

România a fost binecuvântată de Dumnezeu cu multe bogății, dar mai ales cu oameni inimoși, ospitalieri, muncitori, iubitori de țară așa cum sunt cei din echipa PSD. Haideți, împreună, să punem România pe locul pe care-l merită în Uniunea Europană! Pe 26 mai, votați PSD”, a spus Rovana Plumb,  candidat  PSD  la  europarlamentare.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web