24 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / ARGES: NOUA SALA LUMINA – REFACUTA SI GATA DE SPECTACOLE!

ARGES: NOUA SALA LUMINA – REFACUTA SI GATA DE SPECTACOLE!

Vă amintiți cozile interminabile la bilete, îmbulzeala, sălile de cinema sau de spectacol umplute până la refuz din perioada comunismului?

Vă amintiți aceste adevărate refugii spirituale în care ne abandonam preocupările de zi cu zi și ne concentram atenția pentru a descoperi, a vedea, a respira altfel?

Vă amintiți filmele difuzate sau spectacolele de la Sala “Lumina”, pe a cărei scenă performa Orchestra “Doina Argeșului”?

După ce a reabilitat Grădina de vară din centrul municipiului Pitești, Centrul Cultural Județean Argeș redă Argeșului, în 2019, încă un edificiu cultural abandonat după 1989, edificiu cu mare însemnătate în viața artistică locală – Sala “Lumina”.

Importanța acestei inaugurări va fi marcată printr-un prim spectacol extraordinar, la ale cărui repetiții ați fost martori în ultimele luni prin intermediul postărilor noastre de pe rețelele de socializare, repetiții în care sunt angrenate toate secțiile Centrului.

Având avantajul propriei săli de spectacole, Centrul Cultural Județean Argeș va pune în scenă nu mai puțin de 8 premiere, spectacole cu caracter inovativ și care ne dorim să fie apreciate de publicul cunoscător și captivante pentru cel tânăr. Fanfara „Argeșul” (o premieră), Secția „Doina Argeșului” (două premiere), Secția „Divertisment” (patru premiere) și Corul „Ars Nova” (o premieră) vor veni anul acesta în fața publicului cu interpretări inedite și cu multe surprize.

Lucrările de reparații și modernizare de la Sala “Lumina” sunt în acest moment în faza de finalizare, iar noi așteptăm cu nerăbdare întâlnirea cu publicul la jumătatea lunii aprilie.

Vă mulțumim pentru înțelegere, pentru încredere și răbdare și sperăm să vă putem răsplăti prin lansarea spectacolului extraordinar de inaugurare a Sălii “Lumina”, spectacol intitulat „Spune, Argeșule, Spune!”.

Vă așteptăm alături de Centrul Cultural Județean Argeș !

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile