22 Iul 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Adunarea Generala a ADI, convocata la Consiliul Judetean

Dambovita: Adunarea Generala a ADI, convocata la Consiliul Judetean

Sala Unirii a Consiliului Județean Dâmbovița (CJD) a găzduit, în data de 19 martie 2019, Adunarea Generală a Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița (AGA).

Ședința a fost prezidată de președintele CJD, Daniel Comănescu, în calitate de președinte ADI Apă, la întâlnire participând membrii AGA, reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște Dâmbovița și reprezentanți ai unităților administrativ-teritoriale, membre ale ADI Apă.

Pe ordinea de zi s-au aflat 9 proiecte de hotărâre, care au fost aprobate; dintre acestea, cele mai importante au vizat majorarea capitalului social al SC Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița SA (CATD) și modificarea actului constitutiv al societății în sensul menționării, în cuprinsul acestuia, a valorii capitalului social, a structurii acționariatului, prin însumarea acțiunilor subscrise și plătite.

Prin hotărârea adunării generale, s-a prelungit termenul de subscriere a acțiunilor CATD pentru majorarea capitalului social, până la data de 30 iunie 2019.

De asemenea, au mai fost aprobate: valoarea redevenței datorate de către Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița, aferentă anului 2019, aprobarea Bugetului de venituri și cheltuieli și a Programului anual al achizițiilor publice ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă Dâmbovița, pentru anul 2019, dar și a situațiilor financiare anuale și a anexelor acestora.

Au avut loc și informări privind: stadiul proiectului POIM, situația preluării unor noi sisteme de alimentare cu apă și canalizare, stadiul proiectului POS Mediu Fazat în POIM.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile