24 Apr 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / „Ceata lui Zambilici” a fost invitata la Festivalul „Luna de Teatru” de la Mioveni

„Ceata lui Zambilici” a fost invitata la Festivalul „Luna de Teatru” de la Mioveni

 
 Cunoscuta trupă de divertisment pentru copii, „Ceata lui Zâmbilici”, a fost invitată vineri, 15  martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Dacia” din Mioveni să evolueze în fața celor peste 1000 de copii de la școlile și grădinițele din oraș  cu ocazia festivalului „Luna de Teatru”.
 „Ceata lui Zâmbilici pe Corabia Veseliei” a fost o premieră la nivel național, copiii din Mioveni fiind primii care au luat parte la dansuri și cântece noi și care au interacționat excelent cu artiștii.
      Clopoțica, Zuza, Sclipici și Băiețelul Mare au fost din nou alături de Zâmbilici, cel care le predă copiilor câte o lecție de zâmbet la fiecare întâlnire.
Piratul Piți a încercat să îi pună în dificultate, dar la final s-a dovedit a fi mulțumit și a învățat și el să zâmbească. Și tânăra artistă Selena Bobeică, componentă a Grupului Naţional „Clubul Victorioşilor” a făcut spectacol la Mioveni, ea fiind invitatul special al Cetei lui Zâmbilici pe parcursul întregului turneu.
       Baloanele de săpun, fumul, luminile colorate, spuma mării și jocurile pe placul celor mici au făcut dintr-o dimineață obișnuită un adevărat regal al zâmbetului și al distracției!
       „Ceata lui Zâmbilici” a fost singura trupă pentru copii invitată să evolueze pe scena Festivalului „Luna de Teatru”, iar pentru aceasta aducem mulțumiri Primăriei orașului, Consiliului Local și Centrului Cultural Mioveni.
Pe aceeași scenă, în cadrul festivalului ajuns la cea de-a VI-a ediție evoluează artiști de renume ai României, unul dintre cele mai importante nume fiind Horațiu Mălăele.
       Așadar, Corabia Veseliei a fost la prima oprire, iar publicul din Mioveni a urcat deja pe punte! Dacă doriți să vă îmbarcați și voi, de oriunde ați fi, trebuie doar să ne dați un semn și vom porni prin întreaga țară!
        Scenariul și Regia spectacolului îi aparțin lui Victor Mihalache (Zâmbilici), iar managerul acestui turneu dedicat copilăriei este Viorica Mihalache.
         De la Mioveni, Corabia Veseliei pleacă încărcată de zâmbet spre toți copiii din țară! Clopoțica, Zuza, Sclipici, Băiețelul Mare și Piratul Piți, conduși cu măiestrie de Zâmbilici, sunt gata să ajungă la voi!
Roxana Clopotaru

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile