23 mart. 2023
Ultima ora
Home / Actualitate / 27.680 LEI – ACTIUNE SOCIALA LA PAROHIA DOMNITA BALASA

27.680 LEI – ACTIUNE SOCIALA LA PAROHIA DOMNITA BALASA

  

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, cu ajutorul generos al unor credincioși, prin implicarea Consiliului Parohial și a unui grup de voluntari, dar și prin intermediul donației făcute de firma SC LIVO CONSTRUCT SRL și cu contribuția Pr. paroh Stanciu Victor, la Parohia Domnița Bălașa din Protoieria Titu, în zilele de 15 și 16 aprilie 2020, a avut loc o amplă acțiune social filantropică de distribuire a unor alimente neperisabile, intitulată „Lumină din Lumină”.
În urma acestei acțiuni au fost distribuite pachete cu alimente în toată parohia, valoarea acestora fiind de peste 22680 lei, iar apoi au fost distribuite pachete cu alimente la cele 270 de familii ale satului și au fost duse alimente și produse de igienă și curățenie la Azilul de bătrâni de la Mereni, valoarea acestora fiind de peste 5000 lei.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

prices web design Dubai beton amprentat
panouri radiante incalzire in pardoseala caviar bucuresti caviar dubai Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasistrategii de promovare vidanjare iasi
avocat ploiesti
beton imprime paris creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi