13 iul. 2024
Ultima ora
Home / Actualitate / 25 de elevi jandarmi in stagiul de practica la Jandarmeria Dambovita

25 de elevi jandarmi in stagiul de practica la Jandarmeria Dambovita

25 de elevi care urmează cursurile  Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani se află, până pe 30 august a.c., la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmbovița pentru a desfăşura stagiul de practică.

Tinerii elevi au fost primiţi de conducerea inspectoratului, care le-a prezentat principalele aspecte legate de specificul unității, atribuțiile și misiunile desfășurate de jandarmii dâmbovițeni în zona de competență teritorială.

Viitorii subofițeri își vor desfășura activitatea la structurile de ordine publică. Aceștia vor fi îndrumați, pe întreaga perioadă, de tutori jandarmi cu experienţă în activitatea profesională.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele activităţi ce vor fi desfăşurate vizează însuşirea modului de acţiune în cadrul elementelor de dispozitiv, precum și punerea în practică a cunoştinţelor teoretice dobândite pe timpul anului şcolar.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

Partners

telefon contact Antena 3 telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank Vremea Satu Mare Best Hospitals in Chicago
Web design by Dianys & Aplicatie CRM telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank creare magazin online traduceri autorizate Iasi realizare site anunturi