21 Iun 2018
Ultima ora
Home / Actualitate / Delegatie a Comisiei pentru Aparare din Camerei Deputatilor, in vizita de informare-documentare la sediul Statului Major al Fortelor Navale

Delegatie a Comisiei pentru Aparare din Camerei Deputatilor, in vizita de informare-documentare la sediul Statului Major al Fortelor Navale

 

Recent,  o delegație a Comisiei  pentru Apărare, Ordine Publică și Siguranță Națională, din care a făcut parte și deputatul USR Dumitru Lupescu – secretarul comisiei, a efectuat  o vizită de informare-documentare la sediul Statului Major al Forțelor Navale.

Întâlnirea a avut drept scop aprofundarea situației forțelor navale. Agenda întrevederii a urmărit prezentarea misiunii componentei navale a Armatei României, managementul resursei umane, perspectivele și obiectivele urmărite în anul 2018, dezvoltate în congruență cu actuala arhitectură de securitate.

În context, Șeful Statului Major, domnul viceamiral Alexandru Mîrșu, a subliniat contribuția forțelor navale la securitatea națională.

Totodată, a fost prezentată proiecția înzestrării până în anul 2026, în vederea dezvoltării unor capabilități militare care să răspundă noilor tipuri de amenințări.

Pe dimensiunea academică, participanții au salutat modul în care se realizează marșurile de instrucție ale Navei Școală Mircea, unde își desfășoară stagiul de practică și cadeți ai forțelor navale partenere, precum și procesul de reînființare a Liceului Militar de Marină din Constanța, măsură ce va asigura transmiterea cunoașterii specifice noilor generații care vor asigura resursa umană necesară acestei categorii de forțe.

Vizita se inscrie in ciclul acțiunilor de informare-documentare efectuate de membrii comisiei pentru a cunoaște temeinic problematica apărării și astfel, voturile acordate în comisie și în  plen să reflecte preocuparea politicului  în rezolvarea problemelor legislative legate de apărare, ordine publică și siguranță națională.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

oferte hoteluri turcia
automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

pompe de caldura

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta gradinita sector 1
montaj tapet
transport persoane Germania
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile