13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / TSD Arges a organizat un curs de manager de proiect pentru tinerii din judet

TSD Arges a organizat un curs de manager de proiect pentru tinerii din judet

WP_20140710_003

52 de tineri au participat în această săptămână la un curs de manager de proiect organizat la inițiativa TSD Argeș, în colaborare cu o firmă de formare profesională din București.

Cursurile s-au desfășurat la sediul organizației, unde tinerii social-democrați au primit informații privind scrierea de proiecte, managementul proiectului și calitățile unui bun manager de proiect. De asemenea, participanții la curs au avut parte de o serie de aplicații practice și au scris proiecte care vor intra într-o competiție la nivel național, în care sunt implicate mari companii din România.

”Am învățat lucruri noi și utile în aceste zile și, în același timp, a fost o bună ocazie să socializăm și să ne cunoaștem mai bine și din punct de vedere profesional. Mă bucur că am avut șansa să desfășurăm o astfel de acțiune în județul nostru, mai ales că am fost încurajați în acest demers și de domnul președinte al PSD Argeș, Tudor Pendiuc. A fost un efort din partea tuturor participanților pentru că au fost prezenți în fiecare zi la cursuri și le mulțumesc colegilor mei pentru implicare și seriozitate”, a spus Georgiana Drăghici, președintele TSD Argeș.

Cursul de manager de proiect este acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar participanții vor primi diplome recunoscute de Ministerul Educatiei Naționale și de Ministerul  Muncii, Familiei și Protecției Sociale. Cei 52 de tineri care au promovat examenul la finalul cursului se pot încadra pe piata muncii ca manager de proiect.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu