08 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Teleorman: Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat planul de masuri privind prevenirea si combaterea infectiilor cu noul Coronavirus

Teleorman: Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a aprobat planul de masuri privind prevenirea si combaterea infectiilor cu noul Coronavirus

Astazi,  în sala mare de ședințe din sediul Palatului Administrativ, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, condusă de Prefectul Județului Teleorman, domnul Liviu Dumitrașcu.

În cadrul Comitetului a fost aprobat planul de măsuri privind prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul Coronavirus, respectiv:

  • identificarea unor spații de rezervă, pe lângă cele stabilite anterior, pentru carantinarea persoanelor care vin din localitățile din Italia și China continentală, în care s-a constituit carantina de către autorități.
  • asigurarea personalului medical, hranei, pazei și protecției, echipamentelor corespunzătoare, medicamentelor și altor materiale medicale pentru cele două locații de bază.
  • stabilirea procedurilor privind comunicarea publică pe această temă, purtător de cuvânt fiind desemnată doamna doctor Luminița Dumitrașcu (telefon: 0722 265 091), iar comunicatele de presă cu privire la evoluția situației se vor remite, de regulă, la orele 8.30 și 14.30, sau ori de câte ori evoluția evenimentelor o va impune.
  • oferirea de sprijin persoanelor aflate în auto-izolare la domiciliu, prin intermediul Comitetelor locale pentru situații de urgență.
  • diseminarea măsurilor de prevenire și a altor informații utile cu privire la subiect, la nivelul autorităților locale și a serviciilor publice deconcentrate.

De asemenea, în cadrul ședinței, Directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Teleorman a prezentat situația persoanelor aflate în supraveghere epidemiologică pasivă, izolate la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile