21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Dambovita: Organizatia PSD ii ureaza succes domnului Marian Tachianu in exercitarea mandatului de deputat!

Dambovita: Organizatia PSD ii ureaza succes domnului Marian Tachianu in exercitarea mandatului de deputat!

Organizația PSD Dâmbovița îi urează succes domnului Marian Țachianu în exercitarea mandatului, pe care l-a început ieri, de deputat în Parlamentul României.

Domnul Marian Țachianu, cu experiența și calitățile de care a dat dovadă în perioada mandatelor de edil al comunei Braniștea, completează, în mod fericit, echipa de parlamentari a PSD de Dâmbovița, care a primit încrederea locuitorilor județului la alegerile parlamentare din 2016.

“Le mulțumesc dâmbovițenilor pentru încrederea acordată Partidului Social Democrat.

Vreau să îi asigur pe locuitorii comunei Braniștea că toate proiectele începute în comună, vor fi continuate.

Voi sprijini, cu toată forța, proiectele comunei, ale zonei Titu, dar și ale întregului județ, acum din calitatea de deputat ales în Parlamentul României.

Îi asigur pe dâmbovițeni că întreaga echipă de parlamentari social democrați are ca obiectiv prioritar dezvoltarea județului”,  a declarat deputatul Marian Țachianu, după depunerea jurământului.


Marian Țachianu o înlocuiește în Camera Deputaților pe doamna Rovana Plumb, președintele PSD Dâmbovița, aleasă eurodeputat la alegerile europarlamentare din mai 2019.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile