21 Noi 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Verificarea stadiului lucrarilor de reabilitare, intretinere si igienizare de la Scoala Gimnaziala „Prof. Paul Banica”

Targoviste: Verificarea stadiului lucrarilor de reabilitare, intretinere si igienizare de la Scoala Gimnaziala „Prof. Paul Banica”

Recent, primarul municipiului Targoviste, Cristian Daniel Stan, a efectuat o vizita in teren pentru a verifica stadiul lucrarilor de reabilitare, intretinere si igienizare de la Scoala Gimnaziala „Prof. Paul Banica”, unitate de invatamant care, in contextul amplelor lucrari de modernizare, extindere si dotare aflate in plina desfasurare la Scoala Gimnaziala „Matei Basarab”, va gazdui si o parte dintre elevii acestei ultime institutii de invatamant, pe parcursul anului scolar viitor (clasa pregatitoare, clasa I, precum si clasele V-VIII).
Astfel, a fost inlocuit parchetul in 10 sali de clasa, au fost inlocuite 42 de usi, au fost inlocuite obiectele sanitare la 6 toalete, fiind amenajat si un grup sanitar pentru persoane cu dizabilitati, au fost facute interventii la instalatia electrica, au fost realizate zugraveli, etc.
Asiguram atat parintii, cat si cadrele didactice, ca au fost luate toate masurile astfel incat copiii sa beneficieze de conditii optime, iar activitatea sa nu aiba de suferit.
Multumesc conducerii celor 2 unitati de invatamant, parintilor si cadrelor didactice pentru disponibilitatea aratata fata de situatia relocarii temporare a copiilor.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile