18 Feb 2019
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Un nou proiect important a fost depus in vederea finantarii din fonduri europene, in cadrul axei dedicate infrastructurii educationale!

Targoviste: Un nou proiect important a fost depus in vederea finantarii din fonduri europene, in cadrul axei dedicate infrastructurii educationale!

Potrivit primarului municipiului Targoviste, Daniel Cristian Stan,  un nou proiect important a fost depus in vederea finantarii din fonduri europene, in cadrul axei dedicate infrastructurii educationale.

„Astfel, investitia cu titlul „ÎMBUNĂTĂŢIREA INFRASTRUCTURII EDUCAŢIONALE PRIN EXTINDEREA, REABILITAREA, MODERNIZAREA, ŞI ECHIPAREA SCOLII GIMNAZIALE “TUDOR VLADIMIRESCU” DIN TÂRGOVIŞTE, JUD. DÂMBOVIŢA”, va schimba radical baza materiala a unitatii de invatamant amintite.

Principalele interventii au in vedere reabilitarea integrala a corpului principal de cladire, reabilitarea si extinderea salii de sport, construirea unei sali de festivitati si a unui corp administrativ, precum si amenajarea curtii si a bazei sportive (asfaltare, amenajarea a două terenuri de baschet, construirea unui teren de minifotbal cu gazon artificial, nocturnă şi tribună, amenajarea unei piste de atletism din tartan.

Durata de realizare a proiectului este de 24 de luni, iar valoarea depaseste 22.000.000 lei”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti oferte last minute egipt
sejur individual
cabinet kinetoterapie Bucuresti hormigon impreso alicante
beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
avocat ploiesti
avocat suceava tractari auto nadlac
pelerinaj israel
tractari auto nadlac laminina
case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti stiri botosani - pahar carton
- hormigon impreso alicante
- cursuri contabilitate Bucuresti
- dezmembrari microbuze Iasi
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile