27 Ian 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: “Reabilitare si modernizare Parcul Mitropoliei, din municipiu

Targoviste: “Reabilitare si modernizare Parcul Mitropoliei, din municipiu

Si Parcul Mitropoliei intra in reabilitare!

Dupa debutul lucrărilor la Piata Tricolorului și la Cinematograful „Independenta”, o alta investiție importanta, aferenta zonei centrale a municipiului nostru, a intrat în linie dreapta.
Astfel, a fost semnat contractul de execuție de lucrări pentru proiectul “Reabilitare și modernizare Parcul Mitropoliei, Municipiul Târgoviște”.
In linii mari, investiția presupune restaurarea ruinelor existente, punerea în valoare si protejarea acestora, refacerea turnului principal de acces in incinta, refacerea zidurilor vechiului paraclis al Mitropoliei, marcarea in teren a fântânii vechii Mitropolii sau amenajarea aleilor de acces.
Totodata, se va proceda la desfacerea integrală a pavimentului existent şi la realizarea unui pavaj nou, diferențiat, în funcție de specificul suprafeței destinate circulației pietonale:
– zona alei pietonale, promenadă;
– zona loc de joacă pentru copii si paviment fără rosturi (zona pentru role, skateboard);
– construirea acceselor în parc de tip plan înclinat (rampă), fără trepte sau borduri în vederea asigurării unui acces facil persoanelor cu dizabilităţi, bicicliștilor, cărucioarelor pentru copii, etc;
In același timp, se vor extinde si înfrumuseța zonele verzi, urmând a se planta vegetație înaltă (8-10m – aliniament cu platani), vegetație medie (4-6m – plantație de magnolii) sau vegetație joasă (– gazon şi amenajări florale), in total urmând a fi plantați peste 400 de arbori si arbuști.
In plus, vor fi reconstruite fântânile arteziene, vor fi modernizate toate rețelele edilitare si se va asigura dotarea cu mobilier urban modern şi de bună calitate (băncuțe, coșuri de gunoi, rastel pentru biciclete, figurine urbane, etc.) care să satisfacă condițiile de confort, durabilitate si estetică.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile