16 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Primarul Cristian Stan a sustinut o conferinta de presa, la Cresa nr. 13

Targoviste: Primarul Cristian Stan a sustinut o conferinta de presa, la Cresa nr. 13

In aceasta dimineata, am sustinut o conferinta de presa pe teren, la Cresa nr. 13, unde este in plina desfasurare una dintre investitiile importante pentru infrastructura educationala din municipiul Targoviste. Astfel, proiectul cu titlul ”Extindere, reabilitare (consolidare, recompartimentare), modernizare și echipare Creșa nr. 13 Târgoviște”, se afla deja la un progres fizic de 30%, inregistrand un stadiu de realizare a lucrarilor cu mult inaintea graficului de executie asumat de catre constructor (s-au turnat deja stalpii de la etaj si se lucreaza la cofrarea si armarea placii peste etaj).
Prin aceasta investitie, se propune atat extinderea imobilului existent (cladirea destinata cresei) cu un corp nou, cat si reabilitarea (consolidarea, recompartimentarea) si modernizarea cladirii actuale.
De remarcat ca imobilul care va fi construit va avea o suprafata desfasurata de aproximativ 1400 mp. si va dubla capacitatea cresei.
Valoarea contractului de executie de lucrari este de 5.955.736,73 lei (inclusiv TVA), durata maxima de realizare a investitiei este de 24 de luni, iar finantarea lucrarilor este asigurata de catre Guvernul Romaniei, prin Programul National de Dezvoltare Locala.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile