08 Apr 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Primaria monitorizeaza 273 de persoane varstnice

Targoviste: Primaria monitorizeaza 273 de persoane varstnice

Masuri combatere Covid – 19

 Aseara si pe parcursul noptii trecute, Poliția Locală Târgoviște a acționat pe raza municipiului sub coordonarea Poliției Municipiului Târgoviște.
 Au fost legitimate 153 persoane și au fost aplicate 21 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea dispozitiilor Ordonanței Militare nr. 3/2020.
 Totodata, a fost depistată o persoană fără adăpost care a fost preluată de catre Direcția de Asistență Socială Târgoviște.

 Primăria Municipiului Târgoviște, prin Direcția de Asistență Socială, monitorizeaza in acest moment un numar de 273 de persoane varstnice si vine în sprijinul targovistenilor in varsta de peste 65 ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afară locuințelor.
 Dacă va aflați în situația de mai sus sau cunoașteți o persoană care se încadrează în categoria prezentată, vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistență Socială Târgoviște.
 Solicitările vor fi efectuate telefonic, la numerele:
– 0372.764.198 ( zilnic între orele 08:00 – 16:00);
– 0742.087.920 (non-stop).

Astazi, începând cu 17.30, are loc o amplă acțiune de dezinfectare a străzilor și trotuarelor din Municipiului Târgoviște.
 Inițial, străzile și trotuarele vor fi spălate și după aceea se va acționa cu substanțe dezinfectante care sunt agreate de Comisia Națională pentru Biocide din cadrul Ministerului Sănătății.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile