20 sept. 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Obiectivul de patrimoniu “Santul si Valul Cetatii Targovistei”, va primi finantare europeana

Targoviste: Obiectivul de patrimoniu “Santul si Valul Cetatii Targovistei”, va primi finantare europeana

Unda verde in vederea obtinerii finantarii europene si pentru obiectivul de patrimoniu “Santul si Valul Cetatii Targovistei”!

Și cu privire la acest proiect, Agenția de Dezvoltare Regională “Sud Muntenia” ne informează că în urma verificării fișei de proiect depuse în scopul obținerii finanțării pentru elaborarea documentației tehnico-economice în condițiile OUG nr. 88/2020, aceasta a fost declarată CONFORMĂ ADMINISTRATIV și ELIGIBILĂ, obținând ,,DA” la toate criteriiie din ,,Grila verificare Conformitate Administrativă și Eligibilitate”!

Obiectivul specific al investiției, în valoare de aproximativ 18.000.000 de euro și finanțate din fonduri europene, constă în promovarea dezvoltării integrate a patrimoniului cultural prin punerea în valoare a potențialului turistic al obiectivului de patrimoniu – Șanțul și Valul Cetății Târgoviștei, precum și creșterea numarului de turiști și plasarea hotărâtă a municipiului Târgoviște pe harta turismului național și internațional.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti mobilier scolar pressione alta cosa fare beton amprentat
beton amprentat
Béton Imprimé Montpellier Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava case in rate iasi
montaj tapet
avocat ploiesti - pahar carton
creare magazin online creare site web traduceri autorizate Iasi creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web