22 Aug 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Intalnire de informare cu reprezentantii Asociatiilor de Proprietari

Targoviste: Intalnire de informare cu reprezentantii Asociatiilor de Proprietari

Recent, conducerea Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a organizat la Sala Mică a Casei de Cultură a Sindicatelor Târgovişte, o întâlnire de informare cu reprezentanţii Asociaţiilor de Proprietari pe tema: „Realizarea sistemului de facturare individuală pe apartament, prin sistemul de alimentare cu apă pe orizontală”.

La această dezbatere publică au participat aproximativ 120 de reprezentanţi ai Asociaţiilor de Proprietari, unde au fost informaţi cu privire la avantajele implementării acestui sistem. Directorul general Dorin Staicu a adus în discuţie modificările apărute şi noul regulament care permite racordarea consumatorilor casnici direct la branşament, cu amplasarea contoarelor în afara apartamentelor, dar şi nevoia  încheierii unei convenţii individuale de facturare.

    Pe de altă parte, reprezentanții Asociatiilor de Proprietari şi-au spus păsurile şi au pus întrebări esenţiale, o chestiune fiind aceea a consumatorilor cu datorii foarte mari dar şi a acelora plecaţi în străinătate pentru perioade lungi de timp.

Directorul Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa, Dorin Staicu, a spus, printre altele, că vor trebui folosite materiale de calitate, pentru ca executanţii să poată acorda garanţia la lucrări, în termenii prevăzuţi de lege şi că trebuie montate aparate de măsură volumetrice din clasa “C” de precizie.

000

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu