13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Festivalul – Concurs National ”Ileana Sararoiu” s-a incheiat. Marele castigator al editiei din acest an este Cocos Ionut

Targoviste: Festivalul – Concurs National ”Ileana Sararoiu” s-a incheiat. Marele castigator al editiei din acest an este Cocos Ionut

 

În sunetul a sute de aplauze, Festivalul-concurs Național ”Ileana Sărăroiu” și-a aflat aseară câștigătorii. Opt tineri, veniți din toate colțurile țării, au fost răsplătiți de personalități politice și culturale pentru vocea plină de emoție și modul în care au ales s-o pună în slujba autenticului și a frumosului.
Premianții celei de-a V-a ediții a Festivalului sunt:
Premiul Antena Satelor – Andrada Betej
Mențiune – Ana-Maria Roman
-Georgiana Mădălina Oprea
Premiul Special – Florin Ștefan
Premiul III – Maria Valentina Stoica
Premiul II – Florin Adrian Pieleanu
Premiul I – Simona Alexandru

Trofeul (organizat la Târgoviște între 18-19 noiembrie 2017), a fost acordat unui tânăr  concurent din comuna Vlădeni, judeţul Ialomiţa. Se numește Cocoş Ionuţ   și a reușit să impresioneze cu vocea și ținuta  lui  scenică nu numai juriul, ci și publicul  târgoviștean,  care i-a acordat marele premiu. Trofeul festivalului i-a fost înmânat  acestuia  de către președintele juriului – Nicolae Furdui Iancu și președintele Consiliului Județean Dâmbovița –Alexandru Oprea.
În încheiere,  publicul s-a bucurat şi de două recitaluri de excepţie: Nicolae Furdui Iancu și Ansamblul „Haiducii” din Raionul Ialoveni (Republica Moldova). Festivalul- Concurs Naţional ”Ileana Sărăroiu” prinde o amploare din ce în ce mai mare, iar numărul participanților crește de la an la an.

 

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu