16 Feb 2020
Ultima ora
Home / Actualitate / Targoviste: Expozitia „Glass Nouveau”- Vitraliul lui Cristian Florin Anghelescu

Targoviste: Expozitia „Glass Nouveau”- Vitraliul lui Cristian Florin Anghelescu

 

În cadrul cooperării cu Complexul Național Muzeal „Curtea Domnească” Târgoviște, Asociația culturală DAR DEVELOPMENT, invită publicul târgoviștean la o expoziție inedită care prezintă oglinzile vitrate realizate de Cristian Florin Anghelescu. La confluența dintre artă și meșteșug, tehnica vitraliului în care sunt realizate aceste lucrări este în mare bazată pe experimentele continue ale autorului și pe creativitatea sa care a căutat îndelung modul ideal în care să se manifeste.

Fiecare oglindă spune o poveste care se îmbină cu experiența privitorului care pentru un moment se reflectă în ea. Vernisajul expoziției va avea loc la Muzeul de Istorie din Târgoviște, vineri, 6 septembrie la orele 16:00.

Expoziția începe în 6 septembrie, odată cu debutul Zilelor Cetății și va putea fi vizitată până în 17 septembrie, 2019.

Asociația culturală DAR DEVELOPMENT, care sprijină artele dar și demersurile care pun în valoare patrimoniul a decis să se implice în promovarea unei forme artistice unice în țara noastră, astfel, itinerarea expoziției care a început în luna iulie la Alba Iulia, continuă cu Târgoviște ca apoi să urmeze prezentarea în Constanța și la Iași ca la final de an parcursul acesteia să se încheie la final de an la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia.

Titlul expoziției este dat de influența curentului Art Nouveau de la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, care se regăsește în cele mai multe dintre lucrări, la care se adaugă numeroase alte influențe baroce și pop-art ale anilor 70.

Expoziția este însoțită de un interesant catalog realizat de Editura DARK Publishing. Pe lângă reprezentanții muzeului, expoziția va fi prezentată la vernisaj de autorul lucrărilor Cristian Florin Anghelescu și Alexandra Brutaru, președinta Asociației DAR DEVELOPMENT.

Itinerarea expoziției este sprijinita de firma arădeană, Millefiori producătoare de sticlă de Murano. Persoana de contact: Alexandra Corina Brutaru- Președinte Tel- 0724.200.094, email- office@dardevelopment.ro

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu

automatizari porti Bucuresti cabinet kinetoterapie Bucuresti mobilier scolar beton amprentat
beton amprentat

beton amprentatdetergenti rufe
Béton Imprimé Montpellier Laminina Beton amprentat Inchirieri atv Bran Epilare cu ceara Iasiavocat suceava tractari auto nadlac
tractari auto nadlac case in rate iasi
montaj tapet
hotel barlad
hotel iasi avocat ploiesti - pahar carton
- realizare site web
videochat constanta cabina foto bucuresti gradinita sector 1
creare magazin online promovare site creare site web traduceri autorizate Iasi creare magazin online promovare Google Adwords dezvoltare aplicatii web promovare site web Campanii de link building Promovare Google creare portal imobiliar creare portal stiri
» realizare site web
bijuterii argint Pandora
cazare pensiune Sinaia
tavane extensibile