13 Dec 2017
Ultima ora
Home / Administratie / Dambovita: Clubul de fotbal al orasului Titu, ACS URBAN Titu, are un nou sponsor

Dambovita: Clubul de fotbal al orasului Titu, ACS URBAN Titu, are un nou sponsor

Clubul de fotbal al orasului Titu, ACS URBAN Titu, are un nou sponsor, pe langa cei deja existenti, si anume compania „Mihaela Travel”, detinuta de sotii Mihaela si Gabriel Tanase, companie care are in portofoliu agentii de turism in 5 judete din tara.

Cu multi ani de experienta in spate in lumea turismului, Mihaela Tanase se intoarce in orasul natal – Titu- infiintand si aici agentia de turism Mihaela Travel.

Inca din anul 2015, Mihaela a inceput sa dezvolte un lant de agentii, care s-a intins in 5 judete si a creeat reputatia unei companii de incredere, certificata de o multitudine de turisti care au ales sa beneficieze de serviciile agentiilor de turism Mihaela Travel.

Mihaela Tanase a imbinat pasiunea ei pentru turism cu pasiunea sotului pentru fotbal, iar impreuna au decis sa incurajeze performanta echipei de fotbal din orasul Titu si revenirea ei in primele esaloane fotbalistice, unde ii este locul. Sotul Mihaelei Tanase este presedinte si antrenor la echipa de fotbal din liga V – AS GLORIA VADU- PASII din Jud. Buzau.

Autor Florent MOCANU

Lasa un comentariu